Skip to main content
Huitres
© A. Lamoureux

Proef de lokale smaken

In Zuid-Bretagne, tussen land en zee, nemen fijnproevers en lekkerbekken de wegen van de Baai van Quiberon om nieuwe smaken, verse producten en plaatselijke knowhow te ontdekken.

De zee en de jodiumlucht zijn niet de enige verkwikkende dingen die u in Bretagne kunt doen! De streek is beroemd om zijn culinaire specialiteiten en dit is de gelegenheid om er van te genieten tijdens uw verblijf in de baai van Quiberon. Een goede raad: vertrek niet zonder proef de oesters van de baai van Quiberon.

Of u nu met familie of vrienden bent, u heeft keuze te over, tussen de cafés waar je de dag in alle rust kan eindigen, de restaurants waar u de lokale specialiteiten kunt proeven, de markten waar u de lokale ambachtelijke producten kunt proeven, de gastronomische bezoeken waar je gepassioneerde producenten kunt ontmoeten.

Koekjesbakkers, banketbakkers, conservenfabrieken en brouwerijenmaken gebruik van de diversiteit van de plaatselijke hulpbronnen en grondstoffen om uitzonderlijke producten te vervaardigen. Het is altijd dezelfde passie die hen drijft en dezelfde vraag naar producten die deze unieke smaak geven aan de Bretonse culinaire specialiteiten. Kom uw smaakpapillen verwennen en proef de lokale specialiteiten, zowel hartig als zoet, terwijl u de fabricagegeheimen van onze bedrijven ontdekt, rijk aan knowhow geërfd van lokale tradities. Ga en ontmoet de lokale producenten in de baai van Quiberon.

De plaatselijke gastronomie belooft u een onvergetelijke ervaring!