Skip to main content
Marché
© A. Lamoureux
Marché
© Alexandre Lamoureux
Marché fruits
© Alexandre Lamoureux
Marché aux poissons
© Alexandre Lamoureux

Ontdek de markten van de Baai van Quiberon

Flaneer tijdens uw verblijf in Quiberon Bay over onze markten! Het is een gelegenheid om kennis te maken met de mensen van Morbihan, de plaatselijke producenten en de paradepaardjes van Bretagne. Oesters, verse vis en schaaldieren, crêpes en galettes, karamel met gezouten boter, Bretonse taarten, charcuterie, kazen, cider, enz.

Traditionele, biologische, ambachtelijke of zelfs nachtmarkten blijven een must voor verse producten, eten en drinken. regionale specialiteitenof om rond te slenteren op zoek naar handwerk of kleding. Met hun kleuren, geuren en smaken is het bij elke kraam een feest voor de zintuigen.

Het hele jaar door vinden markten plaats in de steden van de Baai van Quiberon in Quiberon, La Trinité-sur-Mer, Carnac, Auray... op zondag of op andere dagen, 's morgens of 's avonds. De markten, die 's zomers vaak in het hart van de stad, op openbare pleinen of aan zee worden gehouden, nodigen uit tot een gastronomische wandeling. In een gezellige sfeer kunt u uw mand vullen met goede streekproducten of souvenirs "made in Morbihan"!