Skip to main content
baiequiberon-oct23alamoureux_5b_0659.jpg
Saint Cado
© A. Lamoureux
Quai Franklin Auray
© Alexandre Lamoureux

Verken

Ontdek tijdens uw verblijf of uw uitstapje in de baai van Quiberon de bezienswaardigheden van de streek.

Proef de plaatselijke specialiteiten, beoefen de vrijetijdsbesteding met uw gezin, wandel langs de paden langs de zee of op het platteland en vertrek met een hoofd vol mooie herinneringen.

Op het strand, in het water, op het platteland of in de stad, profiteer van ons grondgebied dat rijk is aan landschappen, historische bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. Van het schiereiland Quiberon tot de Golf van Morbihan en van de Ria d'Étel tot de streek Auray wachten u adembenemende wandelingen, tussen kliffen en fijne zandstranden, authentieke haventjes, landweggetjes en charmante dorpjes.

Mis niet een tussenstop in de Morbihan eilandenOf het nu op Houat, Hoëdic, Belle-Ile-en-Mer, Groix of de eilanden van de Golf van Morbihan is, een verandering van omgeving is gegarandeerd!

Van de kust tot het binnenland, reis door de tijd en ontdek ontelbare megalithische plaatsen en erfgoedschatten. Kom tot rust in de rust van het bosrijke en authentieke noorden, tussen Camors, Brec'h en Pluvigner, in het hart van het bos.

Voor een dag, een weekend of meer, verander van omgeving en organiseer uw verblijf alleen, met familie of vrienden voor een heerlijke vakantie in de Baai van Quiberon!