Skip to main content
Randonneurs menhirs Erdeven
© A. Lamoureux

Wat te zien, wat te doen

Rondleidingen, wandelingen, culturele ontdekkingen, binnen- of buitenactiviteiten, ontspanning... Tussen land en zee, de vele vrijetijdsactiviteiten en bezoeken zal u verrukken in de baai van Quiberon.

Liefhebbers van sterke sensaties, u zult in staat zijn om alle soorten activiteiten te beoefenen watersportactiviteiten peddelen, kajakken, zeilen, duiken, jetskiën of zelfs een tocht op een erfgoed zeilboot, motorboot verhuur, zeilscholen... U kunt ook kastelen en megalithische vindplaatsen bezoeken en u vermaken in dierenparken.

Op zoek naar erfgoed, Kunst afleidingen nodigt u elke zomer uit om de juweeltjes van de religieuze architectuur te bezoeken. 22 monumenten (kerken, kapellen, basilieken...) openen hun deuren voor u.

Wilt u naar een film, een concert, een voorstelling of een tentoonstelling of een kunstatelier bezoeken? In de baai van Quiberon zijn er zoveel dingen te doen! Hier vindt u de lijst van evenementen de bioscopen de plaatsen van erfgoed en cultuur, informatie over zwembaden...

In de loop van de seizoenen, volgens uw wensen, in uw eigen tempo, diep ademhalen met uw gezin of vrienden, en de activiteit van uw keuze beoefenen: een dag op een eiland, thalasso, casino, golf, natuuractiviteiten, watersport of wandeltochten... In de Baai van Quiberon in Morbihan is zoveel te zien en te doen, dat u zich niet zult vervelen!