Skip to main content
Crêperie
© A. Lamoureux

Geniet van

Miam, à table !

Meer dan 100 restaurants heten u welkom van het schiereiland Quiberon tot de eilandenHouat en Hoedic, via Trinité-sur-Mer, Carnac en de Golf van Morbihan, en niet te vergeten de Ria d'Étel en de streek van Auray. Van het traditionele tot het gastronomische restaurant, van de brasserie tot de grill, via de traditionele crêperies of pizzeria's... u zult genieten van het proeven van lokale en Bretonse specialiteiten.

Onze producenten openen hun deuren voor u en delen hun passie. Proef wat lokale producten en proef de specialiteiten van de Baai van Quiberon: verse vis en zeevruchten, oesters, boekweitkoeken en tarwepannenkoeken, niniches, confituren, toffees, Bretonse taarten, lokale cider en bier...

Ontdek tijdens uw verblijf in de baai van Quiberon de smaak van oesters en maak kennis met de plaatselijke oesterkwekers die proeverijen en oesterkwekers die proeverijen en rondleidingen aanbieden.

Neem een rondleiding in een van onze traditionele markten en vul uw mand met goede streekproducten of souvenirs "made in Morbihan"!