Aan de rand van de kust van Pluneret (D101 tussen Auray en Le Bono), in het hart van het regionale natuurpark van de Golf van Morbihan, produceert Les…
Mickael Colas en zijn team zijn een ambachtelijke traiteur en roker die hun expertise gebruiken om een reeks visgerechten te creëren.
In zijn atelier in…
Van april tot oktober kun je onze aardbeien, frambozen en cherrytomaten elke dag vinden op lokale markten en op de boerderij op vrijdag- en zaterdagavond…
La Compagnie Bretonne, de conservenfabriek van de familie Jean-François Furic, is gevestigd in het Pays Bigouden en zet een familiegeschiedenis voort die…
Onze familiebedrijf is sinds 1921 gevestigd in Port Maria in Quiberon en verwerkt uitsluitend verse vis op traditionele wijze. De sardines worden binnen…
Kom en ontdek alle geheimen van een familietraditie!
Les Niniches, de enige traditionele banketbakkerij van Bretagne, werd in 1946 in Quiberon opgericht…
In de ambachtelijke chocolade- en patisserie van Maxime Damguillaume, die pas is gevestigd in een huis uit 1900 in het dorp, kun je iets proberen als je…
Sparkle is een ambachtelijke brouwerij gespecialiseerd in hoppige bieren (IPA, NEIPA). De bieren worden ter plaatse gebrouwen en gebotteld. Een groot deel…