Kom en ontdek alle geheimen van een familietraditie!
Les Niniches, de enige traditionele banketbakkerij van Bretagne, werd in 1946 in Quiberon opgericht…
Wil je mee op avontuur?
Je wordt verwelkomd op de boerderij voor een ontmoeting met de wereld van de geiten, met thematische activiteiten en entertainment…
Onze familiebedrijf is sinds 1921 gevestigd in Port Maria in Quiberon en verwerkt uitsluitend verse vis op traditionele wijze. De sardines worden binnen…
Aan de rand van de kust van Pluneret (D101 tussen Auray en Le Bono), in het hart van het regionale natuurpark van de Golf van Morbihan, produceert Les…
Sparkle is een ambachtelijke brouwerij gespecialiseerd in hoppige bieren (IPA, NEIPA). De bieren worden ter plaatse gebrouwen en gebotteld. Een groot deel…
Van april tot oktober kun je onze aardbeien, frambozen en cherrytomaten elke dag vinden op lokale markten en op de boerderij op vrijdag- en zaterdagavond…
Mickael Colas en zijn team zijn een ambachtelijke traiteur en roker die hun expertise gebruiken om een reeks visgerechten te creëren.
In zijn atelier in…
La Compagnie Bretonne, de conservenfabriek van de familie Jean-François Furic, is gevestigd in het Pays Bigouden en zet een familiegeschiedenis voort die…
Directe verkoop en detailhandel van seizoensgroenten die op de boerderij en door lokale producenten zijn geproduceerd. Zuivelproducten (kazen), brood en…
Sinds 1992 verwerkt dit familiebedrijf Label Rouge Schotse zalm en biologische Ierse zalm op traditionele, ambachtelijke wijze: gezouten met zout uit La…