Sparkle is een hybride plek waar we ons eigen bier brouwen en tegelijkertijd een bar en restaurant runnen.
De bieren worden met veel liefde (en hop)...
De Brasserie de l'Estran is een biologische en lokale brouwerij. Haar grondstoffen komen uit Morbihan (mout en hop) en zij streeft ernaar haar impact op...
Ambachtelijke cateraar en roker, Mickael Colas en zijn team laten hun knowhow rond zeevruchten zien. In zijn atelier in Quiberon rookt hij zijn vis op...
IVRE MER, een kelderbar waar de bieren die ter plaatse door de Brasserie de l'Hermine worden gebrouwen, rechtstreeks aan de bar worden geserveerd "van de...
Van vader op zoon combineren wij al meer dan 40 jaar de smaak van traditionele kwaliteit met de eisen van de Europese normen. Om de meest veeleisende...
Kom en geniet van alle geheimen van een familietraditie!
Opgericht in 1946 in Quiberon door Yvonne en Raymond Audebert, viert Les Niniches, de enige...
Kom en proef het bier van Auray!
De microbrouwerij Loch'Ale maakt in haar productieatelier een reeks traditionele en biologische bieren. Ik laat u graag...
Gevestigd in de vissershaven van Quiberon sinds 1921, verwerkt onze familieconservenfabriek alleen verse vis op ambachtelijke wijze. De sardines worden...
Geredeneerde open veld teelt.
Verkoop en plukken ter plaatse: aardbeien, frambozen, zwarte bessen, diverse aalbessen, rabarber, appels, kweepeer, noten....
Het bedrijf houdt zoogkoeien en ossen op de weide en voedert uitsluitend op het eigen bedrijf (hooi, graanmengsels, bieten). De kalveren worden gezoogd...
De ciders worden op de boerderij geproduceerd en verwerkt: de cider Guillevic in het bijzonder, bekend om zijn finesse. Appelsap, chouchenn, appelazijn,...
Kom en proef de ambachtelijke bieren van de Etrille brouwerij. U kunt de brouwerij bezoeken en iets drinken op ons terras met uitzicht op de Golf van...