Wij bieden je een compromisloze smaakervaring. Wat uw voorkeuren ook zijn, laat uw zoetekauw uw gids zijn en geniet van alle geneugten die chocolade te…
Onze familiebedrijf is sinds 1921 gevestigd in Port Maria in Quiberon en verwerkt uitsluitend verse vis op traditionele wijze. De sardines worden binnen…
Directe verkoop en detailhandel van seizoensgroenten die op de boerderij en door lokale producenten zijn geproduceerd. Zuivelproducten (kazen), brood en…
Sinds 1992 verwerkt dit familiebedrijf Label Rouge Schotse zalm en biologische Ierse zalm op traditionele, ambachtelijke wijze: gezouten met zout uit La…
Kom en ontdek alle geheimen van een familietraditie!
Les Niniches, de enige traditionele banketbakkerij van Bretagne, werd in 1946 in Quiberon opgericht…
Aan de rand van de kust van Pluneret (D101 tussen Auray en Le Bono), in het hart van het regionale natuurpark van de Golf van Morbihan, produceert Les…
In de ambachtelijke chocolade- en patisserie van Maxime Damguillaume, die pas is gevestigd in een huis uit 1900 in het dorp, kun je iets proberen als je…
Van april tot oktober kun je onze aardbeien, frambozen en cherrytomaten elke dag vinden op lokale markten en op de boerderij op vrijdag- en zaterdagavond…