Van april tot oktober kun je onze aardbeien, frambozen en cherrytomaten elke dag vinden op lokale markten en op de boerderij op vrijdag- en zaterdagavond…
Kom en ontdek alle geheimen van een familietraditie!
Les Niniches, de enige traditionele banketbakkerij van Bretagne, werd in 1946 in Quiberon opgericht…
Wil je onze koekjes uitproberen, een cadeau geven of een gastronomisch pakket samenstellen voor een verjaardag of pensioen? Zoek de dichtstbijzijnde La…
La Maison Riguidel, opgericht in 1893, is een traditionele Bretonse bakkerij en patisserie.
Sinds 2019 verwelkomen Yann en Julie (5e generatie) je om hun…
In de ambachtelijke chocolade- en patisserie van Maxime Damguillaume, die pas is gevestigd in een huis uit 1900 in het dorp, kun je iets proberen als je…
Mickael Colas en zijn team zijn een ambachtelijke traiteur en roker die hun expertise gebruiken om een reeks visgerechten te creëren.
In zijn atelier in…
Sinds 1992 verwerkt dit familiebedrijf Label Rouge Schotse zalm en biologische Ierse zalm op traditionele, ambachtelijke wijze: gezouten met zout uit La…
Wij bieden je een compromisloze smaakervaring. Wat uw voorkeuren ook zijn, laat uw zoetekauw uw gids zijn en geniet van alle geneugten die chocolade te…