Sinds 1992 verwerkt dit familiebedrijf Label Rouge Schotse zalm en biologische Ierse zalm op traditionele, ambachtelijke wijze: gezouten met zout uit La…
In de ambachtelijke chocolade- en patisserie van Maxime Damguillaume, die pas is gevestigd in een huis uit 1900 in het dorp, kun je iets proberen als je…
Mickael Colas en zijn team zijn een ambachtelijke traiteur en roker die hun expertise gebruiken om een reeks visgerechten te creëren.
In zijn atelier in…
Wil je mee op avontuur?
Je wordt verwelkomd op de boerderij voor een ontmoeting met de wereld van de geiten, met thematische activiteiten en entertainment…
Wil je onze koekjes uitproberen, een cadeau geven of een gastronomisch pakket samenstellen voor een verjaardag of pensioen? Zoek de dichtstbijzijnde La…
Onze kraam voor rechtstreekse verkoop is elk jaar open van mei tot november.
Gelegen aan de weg die leidt naar het beroemde strand van Kerhillio, zijn we…
La Maison Riguidel, opgericht in 1893, is een traditionele Bretonse bakkerij en patisserie.
Sinds 2019 verwelkomen Yann en Julie (5e generatie) je om hun…