Wij bieden je een compromisloze smaakervaring. Wat uw voorkeuren ook zijn, laat uw zoetekauw uw gids zijn en geniet van alle geneugten die chocolade te…
Onze familiebedrijf is sinds 1921 gevestigd in Port Maria in Quiberon en verwerkt uitsluitend verse vis op traditionele wijze. De sardines worden binnen…
La Compagnie Bretonne, de conservenfabriek van de familie Jean-François Furic, is gevestigd in het Pays Bigouden en zet een familiegeschiedenis voort die…
Onze kraam voor rechtstreekse verkoop is elk jaar open van mei tot november.
Gelegen aan de weg die leidt naar het beroemde strand van Kerhillio, zijn we…
Kom en ontdek alle geheimen van een familietraditie!
Les Niniches, de enige traditionele banketbakkerij van Bretagne, werd in 1946 in Quiberon opgericht…
Van april tot oktober kun je onze aardbeien, frambozen en cherrytomaten elke dag vinden op lokale markten en op de boerderij op vrijdag- en zaterdagavond…
Mickael Colas en zijn team zijn een ambachtelijke traiteur en roker die hun expertise gebruiken om een reeks visgerechten te creëren.
In zijn atelier in…
Sinds 1992 verwerkt dit familiebedrijf Label Rouge Schotse zalm en biologische Ierse zalm op traditionele, ambachtelijke wijze: gezouten met zout uit La…