Sinds 1992 verwerkt dit familiebedrijf Label Rouge Schotse zalm en biologische Ierse zalm op traditionele, ambachtelijke wijze: gezouten met zout uit La…
La Maison Riguidel, opgericht in 1893, is een traditionele Bretonse bakkerij en patisserie.
Sinds 2019 verwelkomen Yann en Julie (5e generatie) je om hun…
In de ambachtelijke chocolade- en patisserie van Maxime Damguillaume, die pas is gevestigd in een huis uit 1900 in het dorp, kun je iets proberen als je…
Wij bieden je een compromisloze smaakervaring. Wat uw voorkeuren ook zijn, laat uw zoetekauw uw gids zijn en geniet van alle geneugten die chocolade te…
Onze kraam voor rechtstreekse verkoop is elk jaar open van mei tot november.
Gelegen aan de weg die leidt naar het beroemde strand van Kerhillio, zijn we…
Directe verkoop en detailhandel van seizoensgroenten die op de boerderij en door lokale producenten zijn geproduceerd. Zuivelproducten (kazen), brood en…
Mickael Colas en zijn team zijn een ambachtelijke traiteur en roker die hun expertise gebruiken om een reeks visgerechten te creëren.
In zijn atelier in…
Sparkle is een ambachtelijke brouwerij gespecialiseerd in hoppige bieren (IPA, NEIPA). De bieren worden ter plaatse gebrouwen en gebotteld. Een groot deel…
La Compagnie Bretonne, de conservenfabriek van de familie Jean-François Furic, is gevestigd in het Pays Bigouden en zet een familiegeschiedenis voort die…
Wil je onze koekjes uitproberen, een cadeau geven of een gastronomisch pakket samenstellen voor een verjaardag of pensioen? Zoek de dichtstbijzijnde La…
Wil je mee op avontuur?
Je wordt verwelkomd op de boerderij voor een ontmoeting met de wereld van de geiten, met thematische activiteiten en entertainment…