Skip to main content
Camors
© T. Poriel
Camors
© T. Poriel
Randonnée à vélo à Camors
© Alexandre Lamoureux

Camors, een bevoorrecht natuurgebied in het zuiden van Morbihan

Wandelaars, natuurliefhebbers, stadsbewoners op zoek naar verandering van omgeving, u zult bezwijken voor dit bevoorrechte natuurgebied in het centrum van Morbihan. Camors is een paradijs voor wie op zoek is naar harmonie met de natuur.

De Camors bos met zijn 648 hectare loof- en naaldbomen is een uitnodiging voor een groene ontsnapping. Aan de rand van het bos, vanaf de Petit Bois site, drie circuits De ongeveer tien kilometer paden leiden naar de verdiepte lanen en paden langs de prachtige beekjes Motte en Korrigans. Deze sublieme plek is ideaal om te wandelen, fietsen of paardrijden.

Een vijver, picknicktafels, kinderspelen, petanque, een sportparcours en hetavonturenpark "Utopia Ecoparc Aventure" wachten op u voor een leuk dagje uit.

NIEUW: van 30 juni tot 18 september 2021, kom aan boord van de Napoleon ExpressOntdek de Blavet vallei, tussen Camors en Pontivy. Neem aan boord van de toeristische trein de tijd om de landschappen van Midden-Bretagne te bewonderen en dompel u onder in de sfeer van het treinreizen in de jaren 1950.