Skip to main content
Ria d'Etel huitres
© Alexandre Lamoureux
Crêpes et cidre
© Gratien Jean Patrick
Marché Locmariaquer
© Alexandre Lamoureux

Gezouten producten uit de baai van Quiberon

favorite_borderToevoegen aan favorieten

En wat als u ook eens de hartige culinaire specialiteiten van Bretagne zou proberen?

De baai van Quiberon is ideaal gelegen voor zowel zeevruchten als vis en biedt een breed scala aan verse visproducten.

Er zijn vele mogelijkheden om de jodiumhoudende smaken van de Baai van Quiberon te proeven: oesters, scampi's, garnalen, alikruiken, gerookte vis, sardines, makreel... U kunt ze proeven aan tafel in een restaurant of ze rechtstreeks bij de producentof op de marktkopen.

Het zou zonde zijn Morbihan te verlaten zonder een boekweitkoek te hebben geproefd, gevuld naar eigen smaak en wens, vergezeld van een kom cider of een Bretons biertje.

Tussen zeevruchten en lokale producten, u zult verwend worden met keuze. Aarzel niet om al deze Bretonse specialiteiten te proberen tijdens uw vakantie in de Baai van Quiberon.

Vind de lijst van bedrijven die rondleidingen voor fijnproevers aanbieden.

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.