Skip to main content
Auray rues shopping
© A. Lamoureux
Auray
© Alexandre Lamoureux
Auray
© Simon Bourcier

Winkelen en ambachten in Auray

Auray, een levendig stadscentrum

Op naar de haven van Saint-Goustan Neem de beroemde Rue du Château in de richting van het stadscentrum. Hier is kunst een express iemiddel tot vreugde van de wandelaars. U zult er een groot aantal ateliers, galerijen en tentoonstellingsruimten ontdekken. Het hele jaar door kunt u de deur naar deze unieke werelden openduwen en de kunstenaars en ambachtslieden ontmoeten. In het stadscentrum nodigen de vele winkels en handelszaken ook uit tot flaneren.

Marché d'Auray ouvert chaque lundi matin proposant des produits locaux, frais

Maandag: marktdag

Elke maandag in Auray is de markt een echt instituut. Met 200 standhouders in de winter en 400 in de zomer, is de Markt van Auray is een van de drukste van Morbihan.

Slenter met plezier langs de kraampjes in het hart van het centrum, waar de kleurrijke kraampjes verse streekproducten van hoge kwaliteit aanbieden. Je zult zeker een schat vinden om mee naar huis te nemen!

shopping dans le centre ville d'Auray dans le Morbihan

Winkelen in het stadscentrum

Slenter door de straten van het centrum van Auray. Confectiekleding en creaties, accessoires, juwelen, schoonheid, souvenirs, boeken en ruilartikelen... Diversiteit en uniciteit kenmerken de winkels in de winkelstraten.

Van de voetgangersstraten tot de commerciële zones, maak een shoppingtrip naar Auray.

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.