Skip to main content
Tempête Côte sauvage
© Patrice Baissac
Plage hiver
© Derennes Yannick

Overwinteren in de baai van Quiberon

Geen fan van de kou? Dan welkom in Morbihan! Het klimaat in de winter is altijd vrij mild in de baai van Quiberon. Profiteer van de milde temperaturen en zonneschijn die onze Bretonse regio te bieden heeft.

Veranderende landschappen, magische lichtjes, zuivere en verkwikkende lucht, open ruimten aan de horizon... Kom genieten van de Baai van Quiberon, buiten de zomerperiode. Profiteer van de kleine wintergenoegens: geniet van een moment van welzijn in een thalassoGeniet van een moment van welzijn in een sauna, proef een warme crêpe met gezouten boter, bewonder de oceaan terwijl hij raast, plan een wandeling op een van onze wandelpaden, enz.

Grandes marées sur Quiberon et dans le Morbihan une promenade sur la côte sauvage vivifiante

In het midden van een winterstorm!

Tijdens hoogtij worden de natuurelementen losgelaten en bieden een opvallend schouwspel. Trek je sportschoenen aan en neem een goede regenjas mee. Ga naar de Côte Sauvage de Quiberon voor een verkwikkende wandeling!

Als u ervan droomt om zwermen rondvliegend schuim te zien, het geluid van de golven te horen die op de rotsen slaan, de leisteenkleurige lucht te zien en de meeuwen te zien spelen in de golven... Het is in de winter dat u de kans krijgt om deze unieke landschappen te zien. Volg de wandelpaden en geniet van het natuurlijke en fantastische landschap, ideaal om uw longen te vullen met jodiumhoudende lucht rechtstreeks uit de oceaan!

île d'Hoëdic dans la Baie de Quiberon accessible en bateau au départ de Quiberon

Totale loskoppeling op de eilanden van de baai van Quiberon

Bij mooi weer zet u koers naar de eilanden Houat en Hoedic! Vanaf Quiberon begint de verandering van omgeving al bij het vertrek per boot. In de winter heeft u de indruk dat u het eiland helemaal voor uzelf heeft. Verbinding met de wereld is gegarandeerd!

Balade en hiver sur les plages de Plouharnel et d'Erdeven en Bretagne Sud, Morbihan

De onvermoede voordelen van het strand...

Maak uw geest leeg tijdens een wandeling van een uur of twee op het strand of aan de kust. Wist je dat wandelen op het zand uitstekend is om je dijen en kuiten op te bouwen? Wandel langs de lange stranden van Plouharnel en Erdeven bij eb, als een enorm zandcircuit dat door de zee verlaten is! Het is een wandeling die even verjongend is voor het lichaam als voor de geest, en het is zeker dat de eetlust wordt opgewekt met een lekkere snack, beschut tegen de wind. Pannenkoeken met gezouten boter, warme chocolademelk en kouign amann staan op het programma!

De magie van Kerstmis in de Baai van Quiberon

Beleef het kerstseizoen in de baai van Quiberon. Proef in december de heerlijke zelfgemaakte specialiteiten op de kerstmarkten. Het is ook de gelegenheid om lokale producten te kopen en originele geschenken aan te bieden aan uw dierbaren. Bezoek de verlichte steden en dorpen van de Baai van Quiberon, en dompel u onder in de sfeer van de kerstmanifestaties.

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.