Skip to main content
Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac
Sofitel Thalassa Quiberon
© Sofitel Thalassa Sea & Spa Quiberon
Salle de sport Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac
Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac
Sofitel Thalassa Sea & Spa
© Berthier Emmanuel

Wellnessverblijf in de thalassotherapiecentra van de Baai van Quiberon

Voorbij zijn de clichés van kuren met witte muren, die drastische diëten opleggen om iemands pijnen of figuur te genezen! Al tientallen jaren vinden thalassotherapiecentra zichzelf steeds opnieuw uit.

Elke thalassotherapie heeft kuren en behandelingen à la carte uitgewerkt, aangepast aan uw behoeften. U zult verwend worden met de keuze tussen de verschillende aangeboden formules:

● Zeewierwraps ;
Modellering;
Scrubs;
Schoonheidsbehandelingen;
Bubbelbaden ;
Marinierscursus;
Ayurvedisch verblijf;
● Post-natale kuur, enz.

Als voorloper op het gebied van thalassotherapie, biedt het resort u ook een aantal Sofitel Quiberon Thalassa Zee & Spa biedt ook een aantal innovaties zoals de cryotherapiecabine met zijn vele voordelen, of de AlterG®, een anti-zwaartekracht loopband die de gewrichten beschermt. Thalazur Carnac Bovendien biedt het resort een nieuwe behandeling aan, melomind®, een ontspannings- en anti-stresstraining op basis van neurowetenschappen.

Geniet ook van de onmisbare faciliteiten zoals zwembaden, sauna's, hammams en fitnesscentra.

Zowelin Quiberon als in Carnac bieden diëtisten u gastronomie, conferenties en persoonlijke begeleiding. Het doel is u te helpen uw eetgewoonten op de lange termijn te veranderen.

Thalazur Carnac

Een uitzonderlijk natuurlijk kader voor thalassotherapie in de Baai van Quiberon

Het ontwerp van de 2 thalassos is bijzonder opmerkelijk en zorgvuldig. Van de omringende natuur tot de architectonische schoonheid van de resorts, alles draagt bij tot welzijn en ontspanning.

In Carnac, een 100% biologische thalasso, is altijd aandacht besteed aan het milieu en aan de beroemde zeebadplaats van 2.500 m².

Jacuzzi

In Quiberon bestaat het aanbod uit zwembaden, sauna's, hammams, maar ook een grote openlucht whirlpool die net gerenoveerd is, met uitzicht op de oceaan, tegenover Belle-Île-en-Mer!

Kort verblijf, week, dag of slechts een paar uur... Aan u de keuze van het wellness verblijf dat bij u past.Mini-kuur of volledige week, de behandelingen zijn gepland over een halve dag, zodat u de tijd heeft om het culturele erfgoed en de natuurgebieden van de Baai van Quiberon en de Morbihan te ontdekken.

Laat u gaan tijdens uw verblijf in een van de thalassos van de Baai van Quiberon. Een ultiem moment van ontspanning om stress te verjagen en nieuwe energie op te doen!

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.