Skip to main content
Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac
Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac
Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac
Salle de sport Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac
Restaurant Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac

Betoverend intermezzo in Thalazur Carnac, thalasso en zeewater spa

Tussen de Atlantische Oceaan en de zoutpannen heeft Thalazur Carnac 100% biologische arrangementen ontworpen voor een uur, een dag, een weekend of een lang verblijf, met of zonder accommodatie.

Ontworpen voor u, de apparatuur met toegang tot de marien kuuroord en de fitness- & vormruimte biedt u de beste ontspanningsdiensten. Een team van attente deskundigen biedt u het nodige professionalisme voor een diep gevoel van welzijn en vitaliteit in het Thalazur Carnac thalasso centrum.

Chambre Thalazur Carnac

In de baai van Quiberon, op een steenworp afstand van de stranden, kunt u heerlijk ontspannen in het Thalazur Carnacthalasso en spa centrum .Het beschikt over :

  • Les Salines 4* hotel met 6 categorieën van kamers, duplex en suite;
  • Les Salines 3* residentie met uitzicht op het meer, en seminariezalen;
  • Het efficiëntethalasso centrum;
  • De uitzonderlijkezeebadplaats , de schoonheids- en esthetische badplaats.

Geniet ook van het plezier aan tafel met uitzicht op het water van Les Salines in een van de 2 restaurants van het hotel: The Clipper, The Lounge en Secrets de cuisine, een dieetrestaurant.

Gamme Bio Carnac

100% biologische kuren en behandelingen in Carnac

Wilt u nieuwe energie opdoen, uitrusten, zich herbronnen, pijn verlichten, uw figuur verfijnen, kies dan uit een ruim aanbod van verblijven aangepast aan uw wensen en behoeften: fitness, gezondheid, detox, afslanken, schoonheid, Ayurvedisch, post-nataal, enz.

Dankzij het exclusieve gamma BioCarnac® producten en behandelingen, biedt u uw lichaam het beste van welzijn ! Het BioCarnac® gamma is gemaakt op basis van grondstoffen van de Bretonse kust: zeewater van Carnac, geconcentreerd tot 26%, en Bretons zeewier.Om de voordelen van uw thalassotherapieverblijf te verlengen,kunt u het hele BioCarnac gamma ontdekken, gecertificeerde producten met de labels Cosmébio en Ecocert.

Spa marin Carnac

Thalazur Carnac, het grootste zeebad van Bretagne

De Marine Spa, een grote ruimte van 2.500 m², biedt u een prachtig ontspannend of sportief intermezzo in de baai van Quiberon. Profiteer van de grootste zeebadplaats van Bretagne: hier gebruikt zeewater dat verwarmd is tot 29° / 33°C al zijn kalmerende en verkwikkende krachten: zeewaterparcours binnen en buiten, massagebedden, grote jacuzzi in de open lucht, solarium, tropische tuin, hammams, sauna's, enz.

Thalazur Carnac

U kunt ook deelnemen aan aquagym- en aquabikelessen die elke dag door de badmeesters worden aangeboden.

Wat de behandelingen betreft, kunt u in de cabines terecht voor massages en modelagesessies

Geïntegreerd in de Marine Spa, biedt de Fitness & Form ruimte u een bijzonder gespierde uitrusting: talrijke toestellen voor krachttraining, cardiotraining, leibomen, fitnessplatform, buitenterras voor training in de frisse lucht.

Inbegrepen bij de aankoop van een behandeling, een kuur, een verblijf of als vermelding à la carte, laat u verleiden tot een moment van ontspanning in de Spa Carnac Marine.

Voor een weekend of een vakantie in Carnac kiest u de Thalasso en spa Thalazur Carnac voor een uitzonderlijke Bretonse vakantie.

Voor meer informatie:www.thalazur.fr/carnac

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.