Skip to main content
Sofitel Quiberon Parcours marin
© E. Berthier
Sofitel Thalassa Sea & Spa
© Berthier Emmanuel
Sofitel Thalassa Sea & Spa
© Sofitel Thalassa Sea & Spa - JC Gigonnet
Sofitel Thalassa Sea & Spa
© Sofitel Thalassa Sea & Spa - JC Gigonnet
Brunch Sofitel Thalassa Sea & Spa
© Sofitel Thalassa Sea & Spa

Sofitel Quiberon Thalassa Zee & Spa

Meer dan een halve eeuw na zijn oprichting blijft het Institut Thalassa sea & spa in Quiberon een mekka voor thalassotherapie in de Baai van Quiberon, maar dat niet alleen... Zijn holistische benadering van het welzijn maakt het tot een uitzonderlijke plek in Frankrijk voor al wie een verzorging en opvolging op maat nastreeft.

Louison Bobet, de grote wielerkampioen, was de visionaire bedenker van de thalassotherapie van Quiberon. Het werd in 1964 geopend en was het eerste centrum dat zich op welzijn richtte. Het succes was onmiddellijk en het aantal bezoekers van het schiereiland Quiberon veranderde radicaal.

Boek een dienst in het Thalassotherapie Sofitel Thalassa Sea & Spa bij het Toeristenbureau.

Sofitel Thalassa Sea & Spa

Alles voor uw welzijn in het Sofitel Quiberon

Aan de voet van de Côte Sauvage, tegenover de Atlantische Oceaan, ontdekt u exclusieve behandelingsprogramma's die welzijn en gezondheidspreventie combineren. Naast de hydrotherapie vindt u een compleet aanbod aan behandelingen à la carte om nieuwe energie op te doen in een uitzonderlijk kader aan zee: anti-ageing, afslanken, sport, ontspanning, schoonheid, enz.

Sofitel Thalassa Sea & Spa

Het Instituut van Quiberon bestaat uit verschillende behandelings- en welzijnsruimtes:

  • De ontspanningsruimte biedt een groot verwarmd zeewaterzwembad van 25 m, een zeebaan met jacuzzi buiten, solariums, sauna's/hammams, voor totale ontspanning.
  • De Thalasso Area bestaat uit 2 behandelingsvleugels, La Baie en La Côte Sauvage, met meer dan 54 cabines om de weldaden van het zeewater ten volle te ervaren.
  • De Beauty Area heeft 7 schoonheidscabines, 1 duocabine en een kapsalon en barbiersalon om uw natuurlijke schoonheid te onthullen.
  • Het fitnesscentrum beschikt over een cardiotrainingszaal, 3 fitnesszalen en een multisportterrein buiten voor optimale resultaten.
Chambre Sofitel Thalassa Sea & Spa

Topklasse accommodatie in de thalasso van Quiberon

Tijdens uw verblijf kunt u nieuwe energie opdoen in de comfortabele en warme omgeving aan de oceaan van het Sofitel Quiberon Thalassa sea & spa. Al onze kamers en suites, aan zee of aan land, zijn de belofte van een regenererende rust en een verkwikkende slaap.

Brunch Sofitel Thalassa Sea & Spa

Een verblijf in het Sofitel Thalassa betekent genieten van een 5-sterrenaccommodatie met 125 kamers en suites, die uitzicht bieden op de blauwe zee of het land. Voor uw smaakpapillen nodigt de chef u uit voor een echte gastronomische escapade: lichte maaltijden voor onderweg en cocktailavonden in de Blue Bar, salades en smoothies in de Bistrot de l'Océan of maaltijden met jodiumsmaak in het restaurant La Presqu'île. Elke zondagmiddag kunt u met uitzicht op zee genieten van lokale producten tijdens de gastronomische brunch "So'Breizh".

Of u nu in een van de hotels van het resort verblijft, in de regio woont of gewoon op doorreis bent in Morbihan, het Sofitel Quiberon resort heet u van harte welkom voor een onvergetelijk wellness verblijf in de baai van Quiberon.

Meer informatie opwww.sofitel-quiberon-thalassa.com

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.