
Van 20€
Restaurant Itsasoa
Het restaurant ITSASOA wacht op u voor een gezellig moment aan tafel, in een ontspannen, sober en opgeruimd kader. De keuken van chef Erwann Le Pogam is eenvoudig en smakelijk, royaal, gejodeerd en plantaardig.
Het is geïnspireerd door zijn directe omgeving. Een overvloedige Bretonse natuur. Wandelingen bij de oceaan. De ontwikkeling van de kleinschalige kustvisserij. Wilde kruiden en bloemen plukken aan de kust. Vergaderingen met lokale producenten.
Gesloten: - 07/02 tot 24/02 - 29/03 tot 06/04 - 12/06 tot 16/06 - 04/09 tot 08/09 - 29/11 tot 08/12
Woensdag en donderdag variabel in het seizoen.
Het is geïnspireerd door zijn directe omgeving. Een overvloedige Bretonse natuur. Wandelingen bij de oceaan. De ontwikkeling van de kleinschalige kustvisserij. Wilde kruiden en bloemen plukken aan de kust. Vergaderingen met lokale producenten.
Gesloten: - 07/02 tot 24/02 - 29/03 tot 06/04 - 12/06 tot 16/06 - 04/09 tot 08/09 - 29/11 tot 08/12
Woensdag en donderdag variabel in het seizoen.
Openingsdata
Van 01/01/2023 tot 31/12/2023
lundi, mardi, vendredi, samedi, dimanche van 12:00 tot 14:00 en van 19:30 tot 22:00
Gesloten op Woensdag, Donderdag
lundi, mardi, vendredi, samedi, dimanche van 12:00 tot 14:00 en van 19:30 tot 22:00
Gesloten op Woensdag, Donderdag
zie meer data
1 Rue de Ker Anna
56340 Carnac
56340 Carnac
Tarieven
Menu volwassenen
20 € in 73 €
Mogelijkheden
Nombre max de couverts40
Diensten
Seminar
Wijze van betaling
Betaalkaarten
Bank- en postcheques
Contant Geld
Labels en classificatie
Gault Millau
Groepen
Van 2 in 15 mensen
Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Gesproken talen
Frans
Engels