Hallo Rivages - Café-restaurant
Hello Rivages is gevestigd in het gebouw dat vroeger het Plouharnel Carnac SNCF treinstation was (nog steeds in bedrijf in de zomer), en is een gezellig café-restaurant met een vintage inrichting dat aanvoelt als thuis. Het heeft ook een grote, groene tuin vol bloemen.
Seizoensgebonden keuken in familiestijl. Gerechten à la carte. Open van maandag tot vrijdag van 12 tot 18 uur (september tot juni) en van dinsdag tot zaterdag voor lunch en diner (juli en augustus). Zaterdagbrunch op afspraak.
Maandelijkse evenementen (concert, kleedkamerverkoop, muzikale bingo, designermarkt).
Markt met lokale producenten elke dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur (mei tot december).
U kunt de Tire Bouchon nemen vanaf het station van Auray. Parkeergelegenheid aanwezig. Honden zijn niet toegestaan.
Het hele jaar geopend.
Seizoensgebonden keuken in familiestijl. Gerechten à la carte. Open van maandag tot vrijdag van 12 tot 18 uur (september tot juni) en van dinsdag tot zaterdag voor lunch en diner (juli en augustus). Zaterdagbrunch op afspraak.
Maandelijkse evenementen (concert, kleedkamerverkoop, muzikale bingo, designermarkt).
Markt met lokale producenten elke dinsdag van 17.00 tot 20.00 uur (mei tot december).
U kunt de Tire Bouchon nemen vanaf het station van Auray. Parkeergelegenheid aanwezig. Honden zijn niet toegestaan.
Het hele jaar geopend.
Openingsdata
Van 01/02/2024 tot 30/06/2024
Van 08/01/2024 tot 30/06/2024
Gesloten op Lundi soir, Mardi soir, Mercredi soir, Jeudi soir, Vendredi soir, Samedi midi, Samedi soir, Dimanche midi, Dimanche soir
Gesloten op Lundi soir, Mardi soir, Mercredi soir, Jeudi soir, Vendredi soir, Samedi midi, Samedi soir, Dimanche midi, Dimanche soir
zie meer data
45 rue de la Gare Rue de la Gare
56340 Plouharnel
56340 Plouharnel
Tarieven
A la carte
6 € in 15 €
Mogelijkheden
Max. aantal couverts100
Maximaal aantal couverts op het terras35
Uitrusting
Toegang voor kinderwagens
Bar
Boulodrome
Winkels
Babystoel
Tuin
Luiertafel
Terras
Diensten
Glutenvrij menu
Veganistisch menu
Vegetarisch menu
Bereide gerechten om mee te nemen
Seminar
Culinaire specialiteiten
Vegetarische keuken
Wijze van betaling
Betaalkaarten
Soorten
Labels en classificatie
Voedselgids
Lonely Planet
Groepen
Van 5 in 30 mensen
Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Gesproken talen
Frans
Engels