Skip to main content
Saint pierre Quiberon
© Alexandre Lamoureux
Hoëdic
Locmariaquer
© Alexandre Lamoureux
La Trinité sur Mer
© Alexandre Lamoureux

Het is zomer in de baai van Quiberon!

De zomer is eindelijk aangebroken in de baai van Quiberon! De zon schijnt, de lucht is blauw en de zomeravonden zijn lang... we nemen de tijd om samen te zijn, om van gezinsactiviteiten te genieten, om de avonden te verlengen. Het is ook het moment om de tijd te nemen om te leven, te waarderen en te GENIETEN!

Ideeën voor wandelingen, buitenactiviteiten of gezellige avonden, ontdek onze goede plannen om optimaal van de zomer te genieten!

Plage de Kerhilio et sa grande plage de sable fin à Erdeven en Morbihan

Het strand, the place to be

Grote zandstranden of wilde baaien, u zult zeker uw strand vinden tussen de ruime keuze die de bestemming heeft! s Ochtends vroeg, overdag of 's avonds, u kunt op elk moment van de dag van het strand genieten voor een partijtje golf met het gezin, een luierpartij of een avondje uit. vissen te voet U kunt op elk moment van de dag van het strand genieten voor een partijtje tennis met uw gezin, een luie sessie, een picknick met vrienden, of een zonsondergang met uw partner.

Zin om te zwemmen? Voor een duik in de baai of een duik in de oceaan biedt de Baai van Quiberon een ruime keuze aan stranden.

Hier is er geen gebrek aan keuze voor de genoegens van het surfen voor jong en oud. De Baai van Quiberon is de watersportparadijs. Windsurfen, optimist, surfen maar ook peddelen, kajak, jetski, sleepboeien... met een groot aantal activiteiten kunt u de zee op uw eigen manier beleven.

Plage de l-Ile de Houat en Bretagne Sud

Eilanduitstapje

Ontdek een eiland voor een dag. Voor de kust van Quiberon ligt een ongerepte natuur op u te wachten op de eilanden Houat en Hoedic. Zodra u oversteekt, wordt u getrakteerd op een adembenemend landschap. Wandelaars opgelet: verschillende kilometers paden doorkruisen de kusten van deze twee betoverende eilandjes. Of u nu wilt genieten van de prachtige stranden, de beschutte baaien wilt beklimmen of door de smalle straatjes van de charmante dorpjes wilt slenteren, u zult de sereniteit van de twee eilanden zeker waarderen.

Belle-Île-en-MerBelle-Île-en-Mer, het grootste van de Bretonse eilanden, laat zich zien door zijn uitzonderlijke natuur! De kliffen van de wilde kust, de fijne zandbaaien badend in turkoois water, de heidevelden en valleien bieden adembenemend mooie en ontspannende landschappen.

Een klein advies: neem uw hoed en zonnebril mee, want schaduw en bomen zijn zeldzaam op de eilanden!

Balade sur les sentiers d'Erdeven pour découvrir les dolmens, menhirs

Laten we de paden ontdekken!

Wat een genot om door de paden onder een mooie zon voor een jogging of een kleine wandeling! Aan de zeezijde zijn de panorama's grandioos op de fijne zandstranden of de grillige kliffen, en hun geheime inhammen.

Op het platteland komt u dolmens en menhirs tegen en doorkruist u typisch Bretonse dorpjes, tussen stenen huizen en verborgen kapelletjes. Een natuurspektakel dat u nooit moe zult worden.

Le Ptit Delire, un parc de loisirs en famille et avec les enfants à Landaul

Parken en vrijetijdsactiviteiten

Dierenparken, waterparken, bomenparcours, natuurwandelingen... er zijn tal van vrijetijdsactiviteiten die u met uw gezin of vrienden kunt beoefenen.

Ontmoet de dieren, ga van reuzenglijbanen, neem een duik in het zwembad, klim in bomen, waag u in een labyrint... zoveel activiteiten om plezier te maken en in beweging te komen tijdens uw verblijf in de Baai van Quiberon.

Een levendige bestemming!

In de baai van Quiberon is de zomer een periode vol evenementen! Vuurwerk, gastronomische feesten, grote sportevenementen, concerten in de open lucht, fest-noz... geniet tijdens uw vakantie van de plaatselijke cultuur.

Mis de traditionele markten van de streek niet, met de niet te missen markt op maandag in Auray, maar ook de avondmarktenDe markten van Auray, die u de ideale gelegenheid bieden om rond te slenteren, de plaatselijke producten te proeven en de plaatselijke ambachten te ontdekken.

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.