Skip to main content
Yoga - Manuele therapie - Life coaching met Vanessa Desmarthon
VanessaDesmarthonYogalLifecoach1
VanessaDesmarthonYogalLifecoach2

Yoga - Manuele therapie - Life coaching met Vanessa Desmarthon

favorite_borderToevoegen aan favorieten
Salle Omnisports Rue de Saint-Clément
56170 Quiberon
Al meer dan 18 jaar werk ik met u aan uw welzijn, zowel in voorouderlijke yoga als in life coaching in Quiberon.

Dit alles om met u te delen en u een andere manier van leven te leren, natuurlijker, gezonder, in een terugkeer naar het essentiële. Werkelijke menselijke vervulling omvat een hele reeks te combineren aspecten, van het meest fysieke tot het meest subtiele. Toch is het niet ongewoon om een onverklaarbare leegte te voelen, juist omdat een van de aspecten beschadigd is.

Ik geef traditionele Indiase yogalessen, zowel in groeps- als privélessen (individueel of in kleine groepen). Een voorouderlijke yoga zonder Europese toevoegingen of remixen. Mijn coaching komt voort uit een volledig traject dat een globale begeleiding toelaat - toegankelijk van 0 tot 99 jaar.

Wij zullen eerst uw fysieke pijnen en ongemakken verlichten door middel van neuromusculaire methoden. Dan werken we aan het beheersen van je emoties met behulp van een op energie gebaseerde methode. Zodra u weer in vorm bent, kunnen we Ayurvedische of Tibetaanse massage overwegen om in stijl af te sluiten. Een pragmatische en subtiele begeleiding, om in overeenstemming te zijn met jezelf, in de welwillendheid en het bereiken van je doelen.

Openingsdata

Van 01/01/2023 tot 31/12/2023
zie meer data
Salle Omnisports Rue de Saint-Clément
56170 Quiberon

Wijze van betaling

Bank- en postcheques
Contant Geld

Gesproken talen

Frans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen