Skip to main content

Watersport

Surfen, zeilen, kitesurfen, strandzeilen, kanoën, kajakken, stand up paddling, duiken... De Baai van Quiberon in Morbihan is een bevoorrechte plek voor iedereen die houdt van ontsnappen en sensaties op het water. Aan de baai in Carnac of bij de haven van La Trinité-sur-Mer, aan de oceaanzijde op de stranden van Plouharnel, Erdeven of het schiereiland Quiberon, maar ook op de Ria d'Étel of op de rivier de Auray, biedt het gebied een scala aan watersporten en ideale omstandigheden voor zowel beginners als gevorderden.

Ontdek hier alle nuttige adressen voor een 100% jodiumactiviteit in de baai van Quiberon. De plek om te glijden!

Bekijk de resultaten op de kaart (0 resultaten)
Op welke datum?
Type
Reset alle filters
0 resultaten
print

De Baie de Quiberon is de ideale verblijfplaats in Zuid-Bretagne voor watersportactiviteiten: zeilles, surfsessies, paddle boarding, bootverhuur, zeevissen, zeilcruises... u vindt vast en zeker een watersportactiviteit die bij u past!

De Baai van Quiberon heeft altijd zeilers aangetrokken: Eric Tabarly, Olivier de Kersauson of Francis Joyon en Thomas Coville. De Nationale School voor Zeil- en Watersporten, die in Saint Pierre Quiberon is gevestigd, is verantwoordelijk voor de opleiding van de volgende generatie zeilers en biedt toekomstige kampioenen een uitstekende opleidingsplek. De baai van Quiberon, een nautisch paradijs, wordt nog geanimeerder tijdens grote sportevenementen: Spi Ouest France, Tour de Belle Ile, Multihull Trophy, Paddle Trophy...

Zeilscholen, bootverhuurbedrijven en andere in watersport gespecialiseerde dienstverleners verwelkomen u het hele jaar door om een cursus te volgen, uw vaarbewijs te halen of gewoon om van een nieuwe ervaring te genieten. Boeken via internet is ook mogelijk bij sommige professionals. Veel watersporten zijn ook beschikbaar voor kinderen, dus aarzel niet om te vragen naar de aangeboden activiteiten. En als u een wateractiviteit uitprobeert, kan uw kleintje genieten van de strandclub, waarvan er vele zijn in onze streek.

kaart