Skip to main content
Plage de La Guérite
151 Baie de Quiberon 2023 - HD ©Thibault Poriel_1656x1104
Plage-de-la-Guérite-Plouharnel-Morbihan-Bretagne-Sud
Plage-de-la-Guérite-Plouharnel-Morbihan-Bretagne-Sud

La Guérite strand

Het strand van La Guérite in Plouharnel is een echt juweeltje in Morbihan. Het staat bekend om zijn fijne zand en majestueuze duinen en biedt een ongerepte natuurlijke omgeving, ideaal om je batterijen op te laden en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Neem een duik in het heldere water en geniet van een verfrissende duik. Het strand is perfect om te ontspannen in de zon, een boek te lezen of gewoon te luisteren naar het zachte ruisen van de golven.

Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het strand is een uitstekende plek om te surfen, paddleboarden en kitesurfen, met ideale omstandigheden voor alle niveaus. De Ecole de Surf de Bretagne geeft het hele jaar door surflessen voor iedereen, op de plek die bekend staat als Les Crevettes. In juli en augustus zijn er mobiele strandwachten.

Verken de kustpaden rond Plage de la Guérite. De wandelingen bieden spectaculaire uitzichten op de oceaan en het omringende landschap, perfect voor wandelaars en fotografen.

Plage de la Guérite ligt dicht bij het dorp Plouharnel en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, met parkeergelegenheid in de buurt. Voor fietsers en wandelaars leiden goed onderhouden paden direct naar deze hoek van het paradijs.

Zelfs in het hoogseizoen behoudt Plage de la Guérite een rustige en vredige sfeer. Dankzij de royale ruimte vind je altijd wel een rustig plekje om je handdoek neer te leggen en te genieten van het landschap.

Verken na een dagje strand het charmante dorpje Plouharnel met zijn lokale markten, ambachtelijke winkeltjes en restaurants met Bretonse specialiteiten. Vergeet niet het schiereiland Quiberon te bezoeken, beroemd om zijn kliffen en adembenemende uitzichten.

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen