Skip to main content
Semaine du Golfe
© Cyrille Baissac

Lente hoogtepunten

Wat te doen in de lente in de baai van Quiberon? Ontdek de grote evenementen van dit seizoen op de website van het Office du Tourisme van de Baai van Quiberon.

LA SEMANA DEL GOLFO
  • DE GULF WEEK

Mei - Golf van Morbihan

Een prachtig internationaal maritiem festival dat meer dan duizend boten "van karakter" in de hele Golf van Morbihan bijeenbrengt. De openingsparade op maandag en de grote slotparade op zaterdag brengen alle boten, alle vloten inbegrepen, samen voor een prachtig nautisch spektakel. Talrijke evenementen in Auray, Locmariaquer en Crac'h.

Meer informatie op www.semainedugolfe.com

  • GROL RACE

Juni - Saint-Pierre Quiberon

De Grol Race is een 24-uurs skeelerwedstrijd die in estafettevorm plaatsvindt op een lus van 3 km in de gemeente Saint-Pierre Quiberon, niet ver van de wilde kust. Meer dan 600 deelnemers komen samen voor een sportieve, feestelijke en vriendschappelijke wedstrijd.

Meer informatie op www.grol-race.com

  • MORBIHAN PEDDEL TROFEE

Juni - Auray

Een grote StandUp Paddle bijeenkomst biedt twee dagen van wedstrijden en peddeltochten. De "Grande Marche sur l'Eau" (Grote Wandeling over het Water), een wandeling die voor iedereen toegankelijk is, vindt plaats op uitzonderlijke plaatsen.

Meer informatie op www.morbihanpaddletrophy.fr

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.