Skip to main content
FreedOM's Echo - Boutique Bien Être
Freedomsecho1
Freedomsecho2
Freedomsecho3
Freedomsecho4
Freedomsecho5
Freedomsecho6
Freedomsecho7
Freedomsecho8
Freedomsecho9
Freedomsecho10

FreedOM's Echo - Wellnessboetiek

4 Rue Pasteur
56170 Quiberon
Kom en ontdek een unieke en ongewone wereld:

honderden halfedelstenen en natuurstenen sieraden van over de hele wereld, gemonteerd als hangers, ringen, armbanden en oorbellen. Marët kan u adviseren over de voordelen van stenen, uw armbanden repareren en zelfs uw eigen op maat gemaakte sieraden maken.

Probeer zelf onze intuïtieve instrumenten uit de 4 hoeken van de wereld uit, waaronder 7-metalen Tibetaanse schalen, Chinese gongs, meer dan 70 windgongen om naar te luisteren, sjamanistische trommels, handpans, tongentrommels, kalimbas en nog veel meer! Er is ook een afdeling voor orakels en tarotkaarten, biologische essentiële oliën, biologische kruidenthee, natuurlijke wierook en nog veel meer cadeau-ideeën.

Kom voor je persoonlijke welzijn het klankbad ontdekken onder leiding van Olivier LE MELEDO. Dit is een twee uur durende ontspanningssessie in groep of individueel, waarbij je gaat liggen en wordt gewiegd door de klanken van meer dan 12 Tibetaanse schalen, grote Chinese gongs, kristallen schalen en vele andere instrumenten. Volgens de getuigenissen is het een echte reis in jezelf, die een mentaal en fysiek loslaten met zich meebrengt, en voor sommigen ook meer subtiele openingen.

Openingsdata

Van 01/01/2024 tot 31/12/2024
zie meer data
4 Rue Pasteur
56170 Quiberon

Diensten

Winkel op

Activiteiten

Handwerk - Geschenken - Aardewerk
Andere
Welzijn
Confectie

Wijze van betaling

Betaalkaarten
Bank- en postcheques
Soorten
Overdracht

Groepen

Van 1 in 10 mensen

Gesproken talen

Frans
Duits
Engels

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen