Skip to main content
Billetterie
© A. Lamoureux

Overtochten en cruises

Ga de zee op en breng een dag op een eiland door! Reserveer uw boot bij het Office du Tourisme en maak een tocht naar de eilanden Belle-île-en-Mer, Houat, Hoëdic of Groix. Vanaf Quiberon, verwelkomen de boten passagiers en voertuigen: fietsen, auto's...

Te koop in alle kantoren: vind de contactgegevens van de kantoren.


Compagnie Océane

Overtochten naar Belle-Ile-en-Mer, Houat en Hoëdic vanuit Quiberon. Het eiland Groix vanuit Lorient.

Navix Bedrijf

Tochten met gids op de Golf van Morbihan (met of zonder tussenstop op Île d'Arz en Île aux Moines), de Ria d'Etel en overtochten naar de eilanden voor de kust (Belle-Île-en-Mer, Houat, Hoëdic en Groix). Lunch- en dinercruises op de Golf.

Vedettes Angélus

Ontdek elke dag van april tot september vanuit Locmariaquer, de Golf van Morbihan, de beklimming van de rivier van Auray, het Ile-aux-Moines aan boord van de Angélus sloepen, becommentarieerde cruises met of zonder tussenstop. Juli en augustus, snelle pendeldiensten naar Houat, Hoëdic. Vertrek naar de Golf van Morbihan, van Port Haliguen, naar Quiberon, in juli en augustus.

Vedettes du Golfe - Boot-bus van de Golf

Verbindingen Vannes/Ile d'Arz het hele jaar door. In het seizoen, rondvaarten in de Golf van Morbihan met of zonder tussenstop in Ile d'Arz en Ile aux Moines. Overtochten naar Belle-Ile en Houat vanuit Vannes en Port-Navalo. Vertrek naar Belle-Île vanuit Locmariaquer.

Compagnie du Golfe

Vertrek vanuit Vannes of Port Navalo: rondvaarten, met of zonder tussenstop, naar Ile d'Arz en/of Ile aux Moines en overtochten naar Belle-Ile volgens de kalender.

Escal'Ouest

Vertrek vanuit Port-Louis en Lorient. Scheep in voor een overtocht van 35 minuten naar het eiland Groix. Tochten op de rede van Lorient en op de Blavet becommentarieerd. Inleiding tot de zeevisserij op woensdag.

Izenah Cruises - Golfe Cruises

Haven van vertrek Baden/Larmor-Baden/Arradon. Rondvaarten op de eilanden van de Golf van Morbihan (met of zonder tussenstop op het Ile d'Arz en het Ile aux Moines). Van april tot september en op Allerheiligen. Vertrek vanuit Baden naar l'Île aux Moines, het hele jaar door.

De eilanden passagier

Van Locmariaquer. Regelmatige verbindingen: Locmariaquer - Port Navalo - Kerners - Ile aux Moines - Ile d'Arz - Larmor Baden - Gavrinis. Boottocht op de rivier van Auray - markt van Vannes. Fietsen welkom.

La pointe des poulains à Belle île en Mer en Bretagne sud, Morbihan

Auray reizen

Excursies naar Belle-Ile en Mer of de Golf van Morbihan in juli en augustus vanaf uw verblijfplaats.

Belle-Ile-en-Mer :(te koop bij de toeristenbureaus van Auray - Erdeven - La Trinité-sur-Mer - Plouharnel)

Volwassenen: vanaf 49 €; Kinderen (4 - 15 jaar): 42 €; Kinderen - 4 jaar: gratis

Tour du Golfe du Morbihan(Te koop bij de toeristenbureaus van Erdeven - Etel - La Trinité-sur-Mer - Plouharnel)

Volwassene: 38 €; Kind (4 - 12 jaar): 28 €; Kind - 4 jaar: gratis

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.