Skip to main content
Vélo Erdeven voie verte
Saint Philibert
© Alexandre Lamoureux

Fietsen op de paden

Ben je op zoek naar een fietsroute voor je vakantie in Quiberon Bay? U kunt kiezen tussen fietspaden, mountainbikeroutes of de groene weg tussen Quiberon en Etel.

Op vakantie ontdekt u graag het platteland en het culturele erfgoed op de fiets. Wat een gevoel van vrijheid om je in een rustig tempo voort te bewegen, met je haren wapperend in de wind, volop te profiteren van de natuur, geïmproviseerde pauzes te nemen en te genieten van het fietsen in de ongerepte omgeving van de baai van Quiberon!

Vélo voie verte

Neem de Voie Verte

Vanaf de kades van Etel neemt u de groene weg nr. 5, en gaat u via de duin naar Quiberon (ongeveer 25 km). De groene weg blijft hangen op het duin, dicht bij de stranden tussen Erdeven en Plouharnel. Dan nodigt het schiereiland Quiberon u uit om het te ontdekken. Kom met uw gezin of vrienden fietsen langs de Voie Verte, u zult gecharmeerd zijn van elke pedaalslag. De wilde kustlijn biedt een grote verscheidenheid aan landschappen en een rijk erfgoed. In zuidoostelijke richting kunt u de eilanden zien vanaf de Pointe du Conguel.

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.