Skip to main content
Surf Plouharnel
© T. Poriel
Surf mer Plouharnel
© T. Poriel

Plouharnel, bestempeld als surfstad

Adrenaline opdoen in Plouharnel in Bretagne

Met uitzicht op de Atlantische Oceaan, ongeacht het moment van de dag, kom en leer of verbeter uw surfvaardigheden! Op 8 kilometer fijn zandstrand bieden de gepassioneerde instructeurs van de surfscholen u een breed scala van diensten aan en leren u surfen op veilige spots.

In 2016 door de nationale federatie uitgeroepen tot "Surfstad" , behoort Plouharnel tot de populaire club van de grote surfoorden van Frankrijk, zoals Biarritz, Lacanau... en Guidel in de Morbihan. Het bevordert bestemmingen die een welkom en gunstig klimaat bieden om te surfen.

De kwaliteit van de spots van Plouharnel - met name Sainte Barbe, La Guérite en Mané Guen- maakt het tot een populaire bestemming voor surfers uit de hele wereld.

Controleer het weerbericht om uw sessie en de getijdentijden voor te bereiden.

Cours de surf avec l'école de surf de Bretagne

Neem surflessen in Plouharnel en de Baai van Quiberon

Talrijke professionals staan klaar om u te helpen uw surfvaardigheden te leren of te verbeteren. Vanaf de leeftijd van 5 jaar, bieden zij cursussen, introductiesessies, individuele of groepslessen en surfkampen aangepast aan alle niveaus.

De surfschool van Bretagne is sinds 1994 gevestigd in Plouharnel en biedt u begeleide en kwaliteitsvolle lessen in alle veiligheid met lesmateriaal aangepast aan het niveau van ieder.

Op het schiereiland Quiberon, in Erdeven of Plouhinec, heten andere scholen u het hele jaar welkom.

Reserveren wordt ten zeerste aanbevolen.

Raadpleeg de lijst van surfscholen in de Baai van Quiberon.

Surf entre copines à Saint Pierre Quiberon

Surfmateriaal huren in Plouharnel en de Baai van Quiberon

Voor een sessie alleen, met familie of vrienden, is het mogelijk om gemakkelijk surfmateriaal te huren insurfshopsof rechtstreeks bij professionals.

Verhuur van boards, wetsuits, maar ook verkoop van skate-artikelen, surfkleding ... ze zullen je begeleiden en je advies en praktische informatie geven om je uit te rusten.

Surfwinkels bieden ook nieuwe en gebruikte uitrusting te koop aan en bieden reparatiediensten aan.

Praktische informatie

Er zijn gratis parkeerplaatsen in de buurt van elke plek om te parkeren en in alle rust uit te rusten (zie kaart hieronder).

Vlakbij de stranden van Plouharnel, huis, flat, studio huren om het meeste uit uw weekend in Quiberon Bay te halen.

Andere activiteiten in Plouharnel

Laat u op grotere schaal verleiden tot surfen, strandzeilen, kitesurfen of stand up paddle.... Ontdek de geneugten van het surfen op het ritme van de getijden. Ontdek het schiereiland Quiberon - met uw neus in de wind - tijdens een rit te paard of een vlucht met een ultralight.

Watersportactiviteiten

Vrije tijd

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.