Skip to main content
Thalazur Carnac
© Thalazur Carnac
Sofitel Thalassa Sea & Spa
© Sofitel Thalassa Sea & Spa - JC Gigonnet

Zorg goed voor jezelf in de baai van Quiberon

Het dagelijkse leven zit vol verplichtingen en soms word je gedwongen een hectisch ritme te volgen. De vakantie en de mildheid van de baai van Quiberon geven u de gelegenheid om anders te leven: het tempo veranderen, uzelf een pauze gunnen om nieuwe energie op te doen.

Tijd voor jezelf nemen is de sleutel om goed voor anderen te zorgen... Of je nu op vakantie bent met familie of vrienden, plan elke dag een moment alleen voor jezelf:

  • Lezen op het strand;
  • Een loopje over het kustpad;
  • Een paar keer zwemmen in je eentje;
  • Een dutje in de schaduw;
  • Het ontdekken van Qi-gong;
  • Een yoga-, ontspannings- of meditatiesessie;
  • Een thalasso behandeling of een dag in een kuuroord, enz.

Ontdek de activiteiten ter bevordering van ontspanning en welzijn.

Bien être

Profiteer van deze momenten alleen voor u, en bewonder de schoonheid van de Bretonse landschappen die u omringen. De Baai van Quiberon is een ideale bestemming om los te laten en jezelf te vinden!

De uitzonderlijke ligging van onze badplaatsen, de zuiverheid van het water, de fijne zandstranden, de uitzonderlijke natuur zijn een belofte van ontspanning en vreugde voor alle leeftijden. Deze natuurlijke omgeving is zo vriendelijk dat het ontspanning en speciale momenten met het gezin bevordert.

Berthier Emmanuel

Een verblijf in de baai van Quiberon, in een vredige en rustgevende omgeving, is de gelegenheid om te ontspannen in deze streek van Zuid-Bretagne met duizend gezichten: soms wild, soms intrigerend, maar altijd boeiend.

Van de kust tot het binnenland, u zult genieten van de landschappen, het warme onthaal, de behandelingen en activiteiten... Een puur moment van ontspanning!

Hier volgen een paar suggesties om alleen, als duo of met het gezin uit te proberen, met geen ander doel dan ten volle te genieten van het huidige moment. Deze pauze is een gelegenheid om energie op te doen tijdens uw verblijf: inademen, loslaten!

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.