Skip to main content
hotel_restaurant_spa_du_tumulus_carnac
© Hotel restaurant spa du Tumulus_carnac
Thalasso Carnac
© Thalazur Carnac
Keravel Triskell Balnéo
© Keravel Triskell Balnéo

Ontspanningspauze in de thermen van de Baai van Quiberon

Wilt u zichzelf tijdens uw verblijf in Morbihan trakteren op een moment van ontspanning en welzijn? In de baai van Quiberon vindt u kuuroorden die behandelingen op maat aanbieden, en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Verkwikkende zeebriesjes, ontspannende zeebaden, de Baai van Quiberon is gezegend met een kostbare natuur die een ruw thalasso-effect biedt. Dus waarom het effect niet verlengen? Van talrijke kuuroorden bieden jacuzzi, hammam, sauna en behandelingenaan bezoekers. Dit is de gelegenheid om uzelf te trakteren op een ontspannende vakantie die bij u past in de baai van Quiberon.

Thalassa sea & spa Quiberon

Sofitel Quiberon Thalassa Sea & Spa, de high-tech thalasso

Geïnspireerd door de plaats ontwierp de wielerkampioen Louison Bobet er in 1964 met succes een thalasso.

Vandaag biedt de thalasso een waaier van kwaliteitsbehandelingen, toegankelijk voor iedereen: modelleren, scrubben onder zeeregen, wraps, onderwaterjets... maar ook technische innovaties zoals cryotherapie, en een grote whirlpool in openlucht, die uitkijkt over de oceaan met zicht op Belle-Île! Niet te missen.

Thalazur Carnac

Thalazur Carnac en Marine Spa, de 100% biologische thalasso

Het Thalazur Carnac en Marine Spa complex heeft vanaf het begin oog gehad voor het milieu en beschikt over een 2.500 m2 groot maritiem kuuroord dat als eerste ter wereld het Being label voor ecologische kuuroorden heeft ontvangen.

Hier roept alles om sereniteit en meditatie. Zenbehandelingen, Ayurvedische modellering, gezichts- en lichaamsbehandelingen, allemaal gegeven door deskundigen die de meest natuurlijke en biologische producten mogelijk gebruiken. Ervaar ethische ontspanning!

Triskel balnéo Keravel

Triskel balneo, voor liefhebbers van algotherapie

Ontdek het Triskel balneo in Erdeven, een kuuroord aan zee met een vriendelijke sfeer. De behandelingen zijn gebaseerd op een reeks zeewierproducten.

Tank jodium energie in deze ruimte van 900 m² die gewijd is aan welzijn en ontspanning.

Espace bien-être du Tumulus

Wellnessruimte van de Tumulus, op de hoogten van Carnac

Dit charmante hotel ligt aan de voet van de Tumulus Saint-Michel in Carnac en heeft een rustige en verfijnde spa.

Toegankelijk voor gasten van buitenaf, kom genieten van uitzonderlijke lichaamsbehandelingen en neem een duik in het water van 33°C! Een van de voorstellen is de "belevenisdouche", die uw zintuigen prikkelt dankzij chromotherapie, aromatherapie en muziektherapie.

Neptilude

Neptilude, voor de die-hards van het Presqu'île

In het hart van Quiberon biedt het Centre Neptilude talrijke activiteiten, waaronder een waterwandeling langs de kust, die kan worden verlengd met een moment van ontspanning in een warme jacuzzi in de openlucht van 30 m² .

Na de inspanning, het comfort!

Centre Alré’o

Centre Alré'o, een balneoruimte in nachtmodus

Het aquacentrum biedt talrijke activiteiten met 3 zwembaden en een ontspanningsruimte van 150 m2. s Avonds, op vrijdagavond, opent het centrum Alré'o de deuren van zijn spa, zijn hammam en zijn jacuzzi.

Laat u verleiden door de Zen-sfeer en de theebar in het Centre Alré'o in Auray, om de week op een ontspannen manier af te sluiten!

Aanbevolen voor u

Met de familie, voor twee of alleen... Vind de juiste ideeën om aan al uw wensen te voldoen.