Skip to main content
Le Spa by Dihan
Photo principale
Piscine
Spa by Dihan
Spa by Dihan
_DSC2744
soin
Spa by Dihan
Spa by Dihan
Spa by Dihan
Accueil
Hortensias
Sauna-de-l-espace-bien-etre-de-Dihan (1)

De Spa van Dihan

Kerganiet
56400 Ploemel
De Spa By Dihan en de theesalon met kruiden, die open is naar buiten toe, is helemaal van wit hout en met zorg ingericht om een zachte sfeer te creëren. Het is gehuisvest in de voormalige stal van de boerderij, een Bretonse longère gebouwd van natuursteen. Deze cocon van graniet en hout verwelkomt u in een zen-sfeer die onvermijdelijk Bretons aandoet.

Ons Hôtel de Cabanes en zijn oprichters hebben altijd een voorliefde gehad voor reizen en zijn zich bewust van de waarde van loslaten. Het is dus niet meer dan logisch dat er een ruimte is gewijd aan ontspanning. Deze ruimte kan privé gebruikt worden (alleen, met je partner, of met je vrienden in de hammam of sauna), en geeft je de mogelijkheid om jezelf te trakteren op dat moment van ontspanning waar we zelden de tijd voor nemen.

Een pauze in Spa de Dihan versterkt het ademhalingsgevoel dat je krijgt als je in een hutje of huisje in the middle of nowhere slaapt. Of om een excuus te hebben om het landgoed, de Café lounge en het Slow tourism parcours te ontdekken, voor of na je behandeling, als je niet in Dihan slaapt!

Een sauna of hammam na je ochtend joggen of een dagje uit, een massage op de dag van je aankomst, of de volgende ochtend, om wat van de stress en het ritme waaraan we onderhevig zijn te verlichten... We helpen je graag om wat spanning weg te nemen, of gunnen je gewoon een moment voor jezelf.

Ons team verwelkomt je elke dag als Dihan open is, en je kunt reserveren door een e-mail te sturen naar contact@dihan-evasion.org of te bellen naar 02 97 56 88 27.

Het hele jaar door geopend, afhankelijk van wanneer het hotel open is.

Openingsdata

Van 14/02/2024 tot 10/11/2024
zie meer data
Kerganiet
56400 Ploemel

Uitrusting

Bar
Parkeren
WIFI

Omgevingen

Op het platteland

Wijze van betaling

Betaalkaarten
Bank- en postcheques
Vakantiecheques
Soorten

Groepen

8 maximale mensen

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit

Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit

Gesproken talen

Frans
Duits
Engels
Spaans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen