Skip to main content
Yoga avec Vanessa Desmarthon
VanessaDesmarthonYogalLifecoach1
VanessaDesmarthonYogalLifecoach2

Yoga met Vanessa Desmarthon

Salle Omnisports Rue de Saint-Clément
56170 Quiberon
Traditionele Indiase yogalessen, zowel groeps- als privélessen (individueel of in kleine groepen). Voorouderlijke yoga zonder Europese toevoegingen of remixes. Mijn coaching is het resultaat van een compleet traject voor holistische ondersteuning - toegankelijk van 0 tot 99 jaar.

Al 20 jaar werk ik samen met jou aan je welzijn, zowel in voorouderlijke yoga als in levensbegeleiding/coaching in Quiberon. Manuele therapie en levenscoaching.

Dit alles om een andere manier van leven met je te delen en je te leren, een natuurlijkere, gezondere manier om terug te keren naar de basis. Ware menselijke vervulling omvat een hele reeks aspecten, van de meest fysieke tot de meest subtiele. Het is niet ongewoon om een onverklaarbare leegte te voelen, juist omdat één aspect beschadigd is.

We beginnen met het verlichten van je fysieke pijn en ongemak met behulp van neuromusculaire methoden. Daarna werken we aan het beheersen van je emoties met behulp van een op energie gebaseerde methode. Als je weer in vorm bent, kunnen we Ayurvedische of Tibetaanse massage overwegen om het geheel af te sluiten. Een pragmatische maar subtiele benadering om je op een zorgzame manier te helpen in harmonie met jezelf te zijn en je doelen te bereiken.

Openingsdata

Van 09/01/2024 tot 22/12/2024
zie meer data
Salle Omnisports Rue de Saint-Clément
56170 Quiberon

Wijze van betaling

Bank- en postcheques
Soorten

Gesproken talen

Frans
Engels

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen