Skip to main content
Mon Energie Vitale
IMG_4484
IMG_5167
Van 60€ / pers.

Mijn vitale energie

Pourhos
56470 Saint-Philibert
Ik zie het leven door Reiki. Ik verwelkom je in het hart van de natuur, voor een moment van welzijn.

Een Reiki sessie wordt meestal liggend op een massagetafel gegeven. Je houdt je kleren aan, maar je schoenen uit. Ik bedek je met een deken. Je bent in cocooning modus.

Ik geef Reiki door met mijn handen op de plekken te werken waar de energie nodig is. Ik voer geen fysieke manipulatie uit. De sensatie van de energie die doorgegeven wordt, verschilt van persoon tot persoon: meestal voel je zachtheid, warmte, tintelingen... Of helemaal niets. De sessie blijft een heerlijke, ontspannende ervaring.

Het principe van Reiki is om de energiestroom van je lichaam te harmoniseren en in balans te brengen, om je geest tot rust te brengen, om eventuele tekorten in je vitale energie aan te vullen, om je te helpen je evenwicht te hervinden. Tijdens de sessie gebruik ik een aantal aanvullende technieken, altijd met hetzelfde doel voor ogen: energie brengen naar waar je die het meest nodig hebt.

Een goede doorstroming van universele energie is nodig om ons te helpen om te gaan met de verschillende gebeurtenissen in het dagelijks leven. Reiki is een geweldige hulp als je het gevoel hebt dat je "vastzit". De belangrijkste voordelen van Reiki sessies zijn diepe ontspanning en een gevoel van rust, waardoor je de problemen van het leven met een frisse blik kunt aanpakken. Het is natuurlijk gemakkelijker om weer op de juiste voet verder te gaan en je voldaan en ontspannen te voelen.

Mensen die Reiki sessies hebben gehad rapporteren een diep gevoel van welzijn op het moment van de sessies, evenals positieve gevolgen voor de problemen die hen ertoe brachten hulp te zoeken. Reiki heeft positieve effecten op het fysieke, emotionele en mentale lichaam. Reiki is een holistische methode en vervangt op geen enkele manier de traditionele geneeskunde of een huidige of toekomstige behandeling.

Ik stel geen diagnose en geef geen commentaar op je ervaring. Ik luister naar je en begeleid je eenvoudigweg door het proces, waarbij ik mijn methode stap voor stap aanpas aan jouw energetische behoeften van dat moment, zodat jij vrij bent om jouw ervaring te leven.

Een individuele Reiki sessie duurt ongeveer 50 minuten (reken op 1H/1H30).

Gun jezelf dit prachtige geschenk door een moment voor jezelf te nemen.

Ik bied ook meditatie workshops aan op zaterdag van 14:00 tot 16:00. + Meer info op de "Mon Village" app en Facebook. 4 deelnemers, €20 per workshop.

Openingsdata

Van 01/01/2024 tot 31/12/2024
zie meer data
Pourhos
56470 Saint-Philibert

Tarieven

Basistarief (La séance) 60 €

Wijze van betaling

Bank- en postcheques
Soorten

Gesproken talen

Frans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen