Skip to main content
Association Cadenza
photos bretagne 22 v6 - copie Cadenza (002)
De 05/08/2024

Vereniging Cadenza

Eglise de Quiberon Rue de l'Église
56170 Quiberon
Bruno ANGÉ, een viola da gamba speler en verhalenverteller met een schat aan ervaring in jazz, Frans chanson en symfonische muziek, deelt enthousiast zijn passie voor de viola da gamba. Afgestudeerd aan het Conservatorium van Aubervilliers op contrabas, besloot hij in 2000 om zich te wijden aan de viola da gamba. Toegewijd aan het ontwikkelen van toegang tot muziek voor iedereen, richtte Bruno Angé de vereniging CADENZA op en ontwikkelde fanfare projecten, workshops voor kinderen, begeleide concerten en schoolprojecten.
Mathieu SALAMA, doordrenkt van klassieke muziek en theater, studeerde bijna 7 jaar operazang, piano en gitaar aan het Conservatorium van Livry-Gargan. Later richtte hij een zang- en muziekschool op, CrescendoArt Paris. Na een reis naar Venetië besloot hij te gaan trainen bij de beste leraren en kruiste zijn pad met Nicole Fallien. Met haar hulp besloot hij zijn droom na te jagen om countertenorzanger te worden.
Olivier PELMOINE (Theorbe, barokgitaar)
Met meer dan 500 concerten op zijn naam is gitarist en theorbe-speler Olivier Pelmoine een eclectisch concertspeler en een gepassioneerd leraar die zijn eigen persoonlijke weg heeft uitgestippeld op basis van een schat aan ervaring. Hij studeerde af aan het Conservatoire National Supérieur en de École Normale de Musique in Parijs en geeft momenteel les aan het Conservatoire National de Région de Dijon en de École Supérieure de Musique de Bourgogne Franche-Comté. Als oprichter van de vereniging 'Cordes d'or' is hij ook artistiek directeur van het festival 'Guitares à Dijon'.

Openingsdata

De 05/08/2024 van 21:00
zie meer data
Eglise de Quiberon Rue de l'Église
56170 Quiberon

Tarieven

Basistarief 15 €

Invoer

Betalen

Gesproken talen

Frans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen