Skip to main content
Aire Communale de Camping-Cars Kerhillio
Aire de Camping-cars Erdeven Kerhillio Morbihan Sud
Van 14.1€ / nacht

Kerhillio Gemeenschappelijk Camperpark

Boulevard de l'Atlantique Kerhillio
56410 Erdeven
Erdeven is een badplaats in de regio Morbihan in Zuid-Bretagne, gelegen tussen het schiereiland Quiberon en de Ria d'Étel. Het biedt een ononderbroken uitzicht op Quiberon en Belle-Île-en-Mer.
Camperpark Erdeven nodigt u uit om een oase van rust te ontdekken in het hart van Bretagne. Genesteld in een ongerepte natuurlijke omgeving, biedt dit terrein 45 ruime standplaatsen, met een elektriciteits- en drinkwateraansluiting voor elke standplaats, een vuilwaterlozingsplatform en een drinkwaterbijvulpunt.

Tijdens het zomerseizoen vind je op slechts 100 meter van het camperpark een kleine minimarkt voor je versnaperingen, evenals een aantal restaurants die geopend zijn van april tot oktober, waar je kunt genieten van heerlijke Bretonse gerechten en een sfeervolle bar. Wifi verbinding voor iedereen op het plein van het winkelcentrum.
Erdeven heeft het hele jaar door een wekelijkse markt in de rue des Menhirs op zaterdagochtend, en een zomeravondmarkt elke maandagavond in juli en augustus, van 17.00 tot 22.00 uur, waar je kunt snuffelen tussen de kraampjes en een veelheid aan verse streekproducten kunt ontdekken. Je zult worden verleid door de niet te missen geneugten van de Bretonse gastronomie: smakelijke zeevruchten, lichte en knapperige crêpes, maar ook traditionele cider, een symbool van gezelligheid.
Er is genoeg te doen in de omgeving. Volg de wandel- en fietspaden die een adembenemend uitzicht over de regio bieden. Als je zin hebt in een ontspannende pauze, nodigen de fijne zandstranden je uit om je te koesteren in de zon of te genieten van watersporten zoals surfen, kitesurfen, windsurfen en zeilen.
Op een steenworp afstand ligt het natuurreservaat van Gâvres-Quiberon, geklasseerd als "Grand Site de France", dat je in vervoering zal brengen. Verken de ongerepte kustlandschappen en bewonder de diversiteit aan flora en fauna die het gebied rijk is.

Openingsdata

Van 01/01/2024 tot 31/12/2024
zie meer data
Boulevard de l'Atlantique Kerhillio
56410 Erdeven

Tarieven

Standplaats voor kampeerauto's 14.1 €

Mogelijkheden

Aantal parkeerplaatsen43

Uitrusting

Water terminal
Elektriciteitsterminal
Bak/container
Afvalwater afvoeren

Omgevingen

Directe toegang tot het strand

Wijze van betaling

Betaalkaarten

Dieren

Huisdieren toegestaan

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen