
Chef Gonzague de Champsavin, Anne-Laure Baron en het hele team bieden u creatieve gerechten, associaties van smaken en smaken uit Bretagne en elders. Ons menu verandert elke twee maanden, zodat u optimaal kunt profiteren van de seizoensinvloeden en uw nieuwsgierigheid kunt wekken.Al onze gerechten worden ter plaatse bereid met verse en lokale producten. Verantwoord vissen, al onze ultraverse vis, schaal- en schelpdieren, gevangen met dagboten of door onze schelpdierkwekers van de Bretonse kust. Onze groenten en fruit komen uit de biologische landbouw. Onze tuin is een aanwinst om u dagelijkse gerechten aan te bieden, vergezeld van kruiden en bloemen die het bord komen sublimeren, zowel voor het plezier van de ogen als voor dat van de smaakpapillen.We wensen je een fijne tijd bij ons.
Openingsdata
Van 01/01/2023 tot 31/12/2023
zie meer data
16 rue du Jeu de Paume
56400 Auray
56400 Auray
Tarieven
Menu volwassenen
25 € in 49 €
Mogelijkheden
Nombre max de couverts30
Nombre max de couverts en terrasse28
Uitrusting
Tuin
Park
Terras
Wijze van betaling
Betaalkaarten
Bank- en postcheques
Contant Geld
Groepen
Van 1 in 30 mensen
Dieren
Huisdieren toegestaan
Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Gesproken talen
Frans
Engels
Spaans