Skip to main content
Gratis kennismaking met golf in Saint-Laurent
Initiations gratuites au golf de Saint-Laurent
Van de 17/03/2023

Gratis kennismaking met golf in Saint-Laurent

favorite_borderToevoegen aan favorieten
Golf Blue Green de Saint Laurent Saint-Laurent
56400 Ploemel
17 maart tot 1 mei: gratis golflessen zijn terug!

De komst van de zomermaanden betekent de terugkeer van gratis golflessen in bijna 100 golfbanen in Frankrijk die deel uitmaken van het BLUEGREEN en UGOLF netwerk.
Deze gratis introductielessen zijn bedoeld om mensen kennis te laten maken met een leuke, eenvoudige en gezellige sport en bieden de gelegenheid om onder toezicht een fysieke activiteit in de buitenlucht te beoefenen.

Golf wordt vooral gewaardeerd door het grote publiek omdat het verschillende sportieve vaardigheden mobiliseert, en vereist talrijke technische en tactische vaardigheden.

Meer dan 30.000 personen worden elk jaar aangetrokken door dit programma van gratis en gepersonaliseerde kennismaking met de golfsport, dat wordt aangeboden door de vijfde grootste golfbaanexploitant ter wereld.

Een leraar ontvangt de deelnemers in een ontspannen sfeer en met muziek, met een bezoek aan de oefenterreinen, de putting green en de presentatie van een golfuitrusting. Op de driving range proberen de cursisten hun eerste ballen te slaan voordat ze op een echt golfterrein van start gaan voor een volledige onderdompeling.

Online inschrijving.

Openingsdata

Van 17/03/2023 tot 01/05/2023
zie meer data
Golf Blue Green de Saint Laurent Saint-Laurent
56400 Ploemel

Gesproken talen

Frans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen