Skip to main content
Bosbad
famille-foret-menhirs-erdeven
laura philippot
9.45 uur tot 13.00 uur. Sylvotherapie (gezondheid door bomen), populair in Japan sinds de jaren 1980, is een steeds belangrijker onderdeel geworden van de preventieve geneeskunde in het Land van de Rijzende Zon. Talrijke wetenschappelijke studies hebben de doeltreffendheid van Shinrin-Yoku op de geestelijke en lichamelijke gezondheid aangetoond.

Wat is natuurzwemmen?
Het is een wandeling in een natuurlijke omgeving op het ritme van wandelen, pauzes en lichaamspraktijken die ontspanning en volledig bewustzijn bevorderen. Het is een onderdompeling in het hart van de natuur waar we worden uitgenodigd te ademen, te luisteren naar het levende, onze lichamelijke capaciteiten en onze waarnemingen te openen en bewust in relatie te staan met wat ons omringt.
Een terugkeer naar eenvoud, naar de natuur

Wij voelen ons vaak goed, ieder op zijn eigen manier, welzijn, herbronning en verzachting als wij tijd doorbrengen in het bos. Veel elementen die heilzaam zijn voor ons lichaam zijn er te vinden: vogelgezang, kleuren, geuren, wilde dieren, bomen en hun essentie, de aarde en haar humus. Zoveel waarneembare bronnen voor ons lichaam en onze geest dat we soms zonder het te beseffen kunnen ademen, blazen en onszelf kunnen bevrijden.

Prijs: 30 euro / persoon.

Openingsdata

De 23/04/2023 van 09:45 tot 13:00
zie meer data

Tarieven

Basistarief 30 €

Wijze van betaling

Bank- en postcheques
Contant Geld

Gesproken talen

Frans

Aanbevolen voor u

Populaire accommodatie, activiteiten, evenementen, bezoeken en wandelingen