
Éric Louisor, een gepassioneerde kok en restauranthouder, werd in 2015 conserveerder. Het verhaal begon in 2016 in Bretagne (Auray) en wordt sinds 2019 voortgezet in de stad Landévant, in een laboratorium dat is gecreëerd en aangepast aan zijn creativiteit.
Gepassioneerd door koken, werken meneer en mevrouw aan het aanbieden van producten die het resultaat zijn van hun persoonlijke onderzoek. Een assortiment om uw aperitieven, barbecues maar ook uw gerechten op te fleuren. Wij bieden rillettes, sauzen en gearrangeerde rum.
Gepassioneerd door koken, werken meneer en mevrouw aan het aanbieden van producten die het resultaat zijn van hun persoonlijke onderzoek. Een assortiment om uw aperitieven, barbecues maar ook uw gerechten op te fleuren. Wij bieden rillettes, sauzen en gearrangeerde rum.
Openingsdata
Van 01/01/2023 tot 31/12/2023
zie meer data
Rue Jean Haroche
56690 Landévant
56690 Landévant
Diensten
Boetiek
Activiteiten
Streekproducten - streekproducten - koekjesfabrieken
Wijze van betaling
Betaalkaarten
Contant Geld
Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit
Toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit
Gesproken talen
Frans